Yksityisyyden suoja

Asiakkuus

Asiakkuus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite tai työosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely

DesignPaula -verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen; rekisteritietoja ei luovuteta eteenpäin muille osapuolille. DesignPaula -verkkokauppa lähettää uutiskirjeen ainoastaan sellaisilla asiakkaille, jotka ovat itse antaneet lähettämiseen luvan. DesignPaula -verkkokaupassa käytetään evästeitä (cookies). Niiden avulla kerätään teknisiä tietoja. Tietojen avulla kehitetään sivustoa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Paulan Pryyli, Hyvinkäänkatu 6, 00580 Hyvinkää. Puhelin: 040 528 5695. Y-tunnus: 21293092.

Rekisterin nimi

DesignPaula -verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteri on tarkoitettu DesignPaula -verkkokaupan ja heidän asiakkaidensa välisen asiakassuhteen hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta DesignPaula -verkkokaupan suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot

* Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi) * Käyttäjän yhteystiedot (työ- tai kotiosoite, puhelinnumero, sähköposti) * Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen * Tilaustiedot * Tilatut tuotteet * Tilauksen päivämäärä * Tilauksen maksutapa * Viitenumero * Tilaushistoria * Internet-palvelimen tekniset tiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)

Tietojen luovutus ja salassapito

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Tiedot on tallennettu DesignPaula -verkkokaupan omaan palvelinjärjestelmään ja niihin on pääsy ainoastaan DesignPaula -verkkokaupan työntekijöillä. Lisätietoja asiakasrekisteristämme saat meiltä.